Waar je vroeger alleen de mogelijkheid had om je theorie uit een boekje te leren, zo is dat tegenwoordig een compleet anders verhaal.

Met de komst van het internet is daarmee ook het startschot gegeven voor online auto theorie. Maar is online je auto theorie leren nou zo veel beter dan ‘gewoon’ uit het oude vertrouwde boekje?

Door de jaren heen zijn er steeds meer aanbieders van online theorie erbij gekomen. En niet alleen voor de auto, maar ook voor bromfiets, motorfiets, vrachtauto en autobussen.

Als je op zoek bent naar een website die jou kan helpen met je theorie is het, juist vanwege het grote aanbod, belangrijk om te kijken welke aanbieder bij jou past. Je wilt natuurlijk wel waar voor je geld.

Wat zijn goede aanbieders van online auto theorie?

Maar bij wie kun je dan terecht? Wie zijn betrouwbaar? Wie bieden goede (recente) auto theorie aan? Wie heeft er goede oefenexamens?

Zomaar een aantal vragen waar je een duidelijk antwoord op wilt hebben.

Zeker nu het theorie examen niet meer iets is wat je zomaar even gaat halen. Sinds het examen is aangepast, waarbij je drie onderdelen (gevaarherkenning, kennisvragen en inzichtvragen) allemaal voldoende moet afronden, is het slagingspercentage behoorlijk gedaald.

Het percentage leerlingen dat nu gelijk de eerste keer slaagt ligt op zo’n 35%. Dat is bijna schrikbarend laag. Geen reden om te onderschatten dus!

Maar welke aanbieder van auto theorie is dan goed voor jou?

Nu kun je uren gaan besteden aan het uitzoeken van welke aanbieder het beste pakket voor jou heeft. Als je daar echt zin in hebt, dan moet je dat ook zeker doen. Maar om je te helpen heb ik er al een paar voor je uitgezocht welke zeer goed door leerlingen worden gewaardeerd.

Er zijn twee aanbieders die zeer worden aangeraden door leerlingen, alleen als je al afgaat op de klantenwaarderingen.

Deze twee aanbieders zijn Theorie-leren.nl en Theorie.nl.

Theorie-leren.nl

Met inmiddels meer dan 4.000.000 leerlingen te hebben geholpen aan hun theorie examen en met gemiddeld een 8.0 uit 3000 reviews mag je er vanuit gaan dat Theorie-leren.nl goede producten levert. De producten die ze aanbieden zijn:

  • Online studeren
  • Theorieboeken
  • Online examens
  • Smartphone examens

Daarnaast zijn hun producten ook in verschillende talen te verkrijgen, dus aan alle mensen is gedacht.

Maar ook als je voor je scooter of motor theorie moet gaan, dan heeft Theorie-leren.nl ook een uitgebreid aanbod.

Wil je graag meer te weten komen over wat Theorie-leren.nl jou te bieden heeft? Hier lees je een uitgebreide review

Theorie.nl

Sinds 2001 is Theorie.nl online en heeft inmiddels meer dan 40.000.000(!) oefen theorie-examens via hun website afgenomen. Ook de klanttevredenheid is meer dan prima met een 8.2 uit meer dan 1.500 beoordelingen.

In vergelijking met Theorie-leren.nl, biedt Theorie.nl alleen oefenexamens aan. Daar is natuurlijk niets mis mee, want als je al op een andere manier je theorie hebt geleerd, dan heb je ook geen leermiddelen meer nodig.

Theorie.nl biedt de volgende oefen examens aan:

  • Oefen examens voor auto
  • Oefen examens voor bromfiets
  • Oefen examens voor motor

Daarnaast hebben ze video’s gemaakt van examenroutes die het CBR rijdt, dus ook zeer handig als je bijna moet afrijden.

Wil je meer weten wat Theorie.nl voor jou kan betekenen? Hier lees je een uitgebreide review