Online auto theorie leren wordt steeds maar populairder. En dat is zeker niet vreemd. Het is een makkelijke manier van leren, het is duidelijk èn je hoeft niet een hele dag in een muf theorielokaal te zitten. Daarnaast kun je ook heel gemakkelijk je theorie examen vanachter je PC, laptop of smartphone oefenen. Klinkt al goed toch?

Dat online theorie leren steeds populairder wordt, is ook goed te merken op het internet. Er komen namelijk steeds meer aanbieders voor online theorie. Goed om te kijken of deze aanbieders te vertrouwen zijn en of ze goede cursussen aanbieden.

Vandaag gaan we eens kijken naar Theorie-leren.nl. Een online aanbieder van auto-, motor- en bromfietstheorie. Wat als eerste opvalt is dat theorie-leren.nl een product is van Vekabest.

Ik kan me goed voorstellen dat dat je misschien niet zo veel zegt, maar Vekabest is al jaren een begrip op het gebied van o.a. autotheorie. Zo niet de allerbeste op het gebied van theorie.

Dat klinkt in ieder geval al meer dan prima. Laten we samen eens kijken wat ze jou nog meer te bieden hebben.

Online studeren

Waar je vroeger, in mijn tijd, (pff ik word oud ;-)) alleen maar je theorie kon leren uit een theorieboek, is dat tegenwoordig helemaal anders. Natuurlijk kun je nog steeds leren vanuit een theorieboek, maar de mogelijkheden zijn zoveel groter geworden.

Theorie-leren.nl heeft hier goed op ingesprongen en biedt online studeren aan. Hierbij kun je online je theorie gaan leren in combinatie met een examentraining.

Theorie-leren.nl
Keuze genoeg in online studeren

Het is natuurlijk per persoon afhankelijk of je goed kunt leren vanaf een beeldscherm. Maar ook daar is aan gedacht. Je kunt namelijk je online theorie ook combineren met een ‘echt’ theorieboek. Deze krijg je dan thuisgestuurd en kun je gebruiken als extra hulpmiddel of als naslagwerk.

Het is fijn dat je na het leren gelijk aan de slag kunt met examentraining. Je krijgt een aantal uur, afhankelijk van het pakket, toegang tot de meest recente examens van het CBR. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat deze recent zijn, want dat betekent dat je waar voor je geld krijgt.

Wat ik ook erg tof vind, is dat theorie-leren.nl ook gedacht heeft aan de mensen met leesproblemen en dyslexie. Ze hebben namelijk in een pakket de voorleesversie van het theorieboek toegevoegd. Daarnaast worden ook alle examens voorgelezen, dus iedereen kan hiermee aan de gang.

Theorieboeken

Als je meer een persoon bent die beter leert uit een boek, net als ik, dan moet je dat zeker niet willen veranderen. Het is hierbij ook weer goed om te zien dat het theorieboek gecombineerd kan worden met verschillende opties.

Theorie-leren.nl

Opties als een USB-stick met oefenexamens, oefenvragen of met een complete samenvatting van het theorieboek.

Ook hier ziet het er qua verschillende opties meer dan prima uit. Ook de prijs die er gevraagd wordt is oké. Het is niet goedkoop, maar het is ook niet duur. Maar gezien de kwaliteit van het lesmateriaal mag je ook best wel wat meer vragen lijkt mij.

Ook gratis je theorie examen oefenen

Het is nu belangrijker dan ooit om je theorie examen goed van tevoren te oefenen. Dat is belangrijk, omdat het theorie examen sinds vorig jaar lastiger is dan ooit.

Wist je dat het slagingspercentage voor het theorie examen op 44% ligt? Dit zijn dus de mensen die gelijk de eerste keer slagen. Dat is natuurlijk niet heel erg hoog, maar dat komt omdat teveel mensen nog veel te makkelijk over het theorie examen denken.

Des te meer reden om veel examens te oefenen!

Theorie-leren.nl

Gelukkig kun je hier genoeg uren aan examentraining vinden. Hoeveel je dit nodig hebt, is lastig. Het hangt vooral af van je eigen gevoel. Wat ik een enorm pluspunt vind is dat je helemaal gratis een oefenexamen kunt doen.

Dan zou je op basis van die uitslag kunnen bekijken hoeveel examens of hoeveel uur examentraining je wilt doen. De keuze is in ieder geval reuze!

Smartphone examens

Elk huishouden heeft wel een computer, laptop of tv, maar we zitten tegenwoordig met z’n allen het meest op onze smartphone. Het mooie is dat Theorie-leren.nl hier heel handig op in heeft gespeeld.

Voor een paar euro kun je al een aantal verkorte examens (13 vragen) op je mobiel doen. Handig voor als je onderweg bent en nog even snel wilt leren in plaats van je Insta-pagina checken. 😉

Klanttevredenheid

Nu is hartstikke leuk dat ik een review schrijf, maar er is iets nog veel belangrijker. Hoe zijn de reacties en beoordelingen van alle rijbewijsleerlingen?

Theorie-leren.nl is aangesloten bij Kiyoh, een zeer bekende review website. Het gemiddelde cijfer wat Theorie-leren.nl hier haalt is een mooie 8. Dit is op basis van ruim 2900 beoordelingen, dus dit kun je echt een prima score noemen.

Laten we eens kijken naar een paar recente reacties:

Zoals je ziet zijn de reacties positief te noemen. Eigenlijk precies wat ik wel een beetje had verwacht van deze aanbieder. De website ziet er duidelijk en overzichtelijk uit, de prijsstelling is prima en ze komen hun afspraken na.

Samenvatting en conclusie

Als je op een goede en betrouwbare manier je auto theorie wilt oefenen, dan zijn de producten van Theorie-leren.nl precies datgene wat je nodig hebt.

Je kunt het leren van theorie examen hier op de volgende manieren aanpakken:

  • Online studeren
  • Theorieboek bestellen
  • Online examens oefenen
  • Examens oefenen op je smartphone
  • Ook voor motor- bromfiets- en overige theorie examens

Duidelijk is dat je, ook gezien de positieve reacties, hier waar voor je geld krijgt. En dat mag ook wel, want je rijbewijs halen is al duur genoeg. Maar het halen van je theorie is niet gemakkelijk en zeker met de wachttijden bij het CBR op dit moment is het bijna noodzakelijk dat je deze in één keer haalt.

Het is duidelijk dat Theorie-leren.nl je echt enorm goed op weg kan helpen richting het behalen van je theorie.

Wil je ook de kans op slagen zo groot mogelijk voor jezelf maken?

Klik dan hier om naar Theorie-leren.nl te gaan