Het halen van je rijbewijs is niet goedkoop. De één heeft mazzel en wordt gesponsord door (groot)ouders de ander moet hem helaas zelf betalen. Zeker als je je rijbewijs zelf moet betalen, zul je minimaal € 2500,00 opzij moeten zetten om alle rijlessen en examens te bekostigen.

Misschien dat je schrikt van dit bedrag, maar het is het bedrag wat je gemiddeld kwijt bent voor je rijbewijs. Je hebt zo’n 43 rijlessen nodig, je moet theorie-examen doen, eventueel nog tussentijdse toets en natuurlijk je rijexamen. Alleen voor de rijlessen ben je al zo’n € 2.000,00 kwijt en dan ben ik nog voorzichtig.

Extra geld verdienen voor je rijbewijs is dus zoals je ziet geen overbodige luxe. Als dat bedrag al bij elkaar hebt, dan is dat natuurlijk geweldig! Maar als je nog veel uren moet gaan werken, voordat je (eindelijk) dat bedrag bij elkaar hebt, dan kan dat misschien je motivatie wat verminderen.

Want laten we eerlijk zijn, je wilt nog wel met vrienden of vriendinnen leuke dingen blijven doen en niet alles gelijk op je spaarrekening zetten. Is er dan een manier om nog sneller geld bij elkaar te krijgen? En is dat mogelijk op een gemakkelijke manier?

Dankzij het internet kun je extra geld verdienen voor je rijbewijs op een manier die gratis en gemakkelijk is.

Waarmee dat kan? Dat kan via het online spaarprogramma Euroclix.

Wat is Euroclix?

Euroclix is een internetbedrijf die zich bezighoudt met de online marketing van veel (grote) bedrijven. Zo zorgen ze er voor dat advertenties van bedrijven op zo’n manier worden verspreid, dat het bij de juiste doelgroep terechtkomt.

Het voordeel voor de bedrijven is, dat op het moment dat de juiste doelgroep hun advertenties krijgen de kans groter is dat ze hun aangeboden producten verkopen.

Nu vindt vrijwel niemand het leuk om reclame in z’n mailbox te krijgen, maar wat als je met die reclame geld kunt verdienen? Dan wordt het wel iets interessanter toch?

Maar dit maar één van de manieren om geld te verdienen met Euroclix. Hieronder laat ik je alle manieren zien.

Geld verdienen met Clix

Op het moment dat je jezelf aanmeldt bij Euroclix, dan begin je met het invullen van o.a. je interesses en je gegevens. Met het invullen daarvan kun je gelijk al zogenaamde Clix verdienen.

Clix zijn als het ware de munteenheid die Euroclix gebruikt. Als je begint met sparen is één Clix 1 eurocent waard. Maar hoe langer je door spaart, hoe meer je Clix waard worden.

Hieronder zie je een overzicht met de hoeveelheid Clix en het geldbedrag wat daarbij hoort:

bron: Euroclix.nl

Je ziet het goed. Je kan tot € 1.700,- verdienen, maar alleen als je het slim aanpakt.

Maar hoe pak je dat dan slim aan?

Geld verdienen met e-mails

Zoals ik net hierboven al heb gezegd, vindt niemand het leuk om reclame in zijn of haar mailbox te krijgen. Maar met Euroclix kun je geld verdienen door juist op zo’n e-mail te klikken.

Geld sparen voor je rijbewijs
Voorbeeld e-mail van Euroclix

Hierboven zie je zo’n email die je krijgt. Je ziet helemaal bovenin ook staan hoeveel Clix je verdient als je op de email klikt en door wordt gestuurd naar de website van de aanbieder.

Dat levert ‘slechts’ 1 Clix op, maar is wel binnen 2 seconden verdient. Nu krijg je gemiddeld tussen de drie en vijf e-mails per dag, dus je wordt gelukkig niet helemaal kapot gespamd elke dag.

Het is ook niet de meest snelle manier om Clix te verdienen, dus zie deze manier van sparen als een kleine extra aanvulling op je saldo.

Geld verdienen met onderzoeken

Een betere manier om sneller Clix te verdienen is door mee te doen aan onderzoeken. Het mooie hiervan is, is dat er vrijwel dagelijks onderzoeken beschikbaar komen waar je aan mee kunt doen.

Geld sparen voor je rijbewijs
Voorbeeld deelname onderzoek

Deze onderzoeken kunnen over allerlei onderwerpen gaan, zoals mobiele telefoons, boodschappen en sport. Het aantal Clix wat je per onderzoek kunt verdienen verschilt.

Meestal ligt dit tussen de 20 en 200 Clix. Dat is al een stuk aantrekkelijker dan e-mails aanklikken!

Het enige nadeel van deze onderzoeken is, dat je soms niet voldoet aan de doelgroep van het onderzoek.

Dit betekent dat je soms na een paar vragen uit het onderzoek wordt verwijderd en dus geen Clix verdient. Maar buiten dat is dit een vrij snelle manier om Clix te verdienen.

Geld verdienen met online aankopen

Nog een manier om aan Clix te komen is door je online aankopen via Euroclix te doen.

Er zijn talloze webshops aangesloten bij Euroclix, dus als je besluit bij één van deze aangesloten webshops te kopen, dan verdien je Clix.

De hoeveelheid Clix is vaak afhankelijk van het aankoopbedrag.

Zo verdien je dus geld terug met je aankopen. Het enige nadeel wat je tegen kunt komen, is dat de uitbetaling van Clix na je aankoop soms best wel wat tijd in beslag neemt.

In het uiterste geval kan dit drie maanden duren. Dit komt omdat het keuren van je aankoop bij sommige webshops gewoon ontzettend lang duurt.

Gelukkig is dit niet bij iedereen het geval, dus een beetje onderzoek kan geen kwaad.

Geld verdienen door Vrienden/Familie/Kennissen lid te maken

Maar wil je echt tempo maken met het verdienen van Clix (en dus geld) zorg dan dat je je vrienden, familie en/of kennissen lid maakt van Euroclix.

Bij elk lid dat je aanbrengt ontvang je 150 Clix en krijg je, zo lang je aangebrachte lid actief is op Euroclix, telkens 10% van zijn of haar verdiende Clix.

Dus hoe meer leden je aanbrengt die actief bezig zijn met Clix verzamelen, hoe sneller jij geld gaat verdienen.

Moet je eens nagaan als het je lukt om 100 leden aan te brengen die gemiddeld 100 Clix per persoon per dag sparen. Dan verdien je met het aanbrengen alleen al 15.000 Clix (€225,00) en daarnaast dagelijks 1000 Clix (€10,00).

Makkelijk opzegbaar en gratis

Wat Euroclix zo’n fijn spaarprogramma maakt is naast dat het snel uitbetaald (circa 5 werkdagen) het ook volledig gratis is èn makkelijk opzegbaar.

Daarnaast is de betalingsdrempel ook veel lager dan bij de concurrenten van Euroclix. Als je namelijk €10,00 hebt gespaard, dan kun je deze al laten uitbetalen.

Dat bedrag heb je best snel bij elkaar gespaard en mocht het je niet bevallen, dan heb je er ieder geval nog geld aan overgehouden.

Dus ben je minstens 16 jaar oud en wil je op een makkelijke manier extra geld verdienen voor je rijbewijs? Of misschien wel voor andere dingen?

Ga hier dan lekker extra geld verdienen met Euroclix.

Gemiddeld aantal sterren
Geef hier jouw aantal sterren voor dit bericht
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Geplaatst in:

Zoekwoord(en):

, ,